Enkla kort utan motiv

Hejsan Svejsan!!!

Jag har fått en ny förälskelse = avlånga kort. Jag tycker det formatet funkar bättre för kort utan motiv (mindre yta att fylla och så får kortet lite mer karaktär) Personligen tycker jag att det är svårt att göra kort utan motiv…det fattas något typ 😀  Båda korten idag är gjorda till grabbar (en pensionär och en nyfödd)

tack-kort-med-cykel

Egentligen borde det vara vi som hjälpte mina gamla föräldrar men min utmattning gör att de får hjälpa oss mer. Vill ge dem lite extra uppskattning så jag knåpade ihop ett manligt TACK-kort till pappsen med papperna To the Streets – Yellow Brick (överst) och Outside the box (underst) från K-design och lite spill bitar (annat märke) Blev glad när jag hittade cykeln på ett av papperna för han gillar sin hoj.

närbild-tack-kort-med-cykel

När jag hittade de svarta rosenknopparna (K-design) i blomlådan kändes de helt rätt som dekoration på mitt enkla kort. Fäste blommorna med en bit washi-tejp och blingade lite med turkosa blingsten (båda från PY Hobby). Bokstäverna från Panduro är fortfarande en favorit

 ♥

grattis-till-er-pojke-kort

På nästa kort har jag använt To the Streets – Graffiti. Bakom det röda LOVE organzabandet satte jag ett svart oranzaband för att framhäva texten. Bokstäverna från Panduro hamnade även på detta kort också 😀

närbild-till-pojken-kort

Dekorationen är ett trähjärta med typ knapphål i som jag målade svart och strödde svart glitter på innan färgen torkat. Fäste de söta charm-fötterna med ståltråd och för mer effekt dekorerade jag även hjärtat med ståltråd innan jag fäste det med 3D-kuddar.

♥ ♥ ♥

Ha det gött! Kraaam C

 

Annonser

2 kommentarer

Under Kort

2 svar till “Enkla kort utan motiv

  1. Superläckra grabbiga kort! Gillar speciellt det nedre, så snyggt!

  2. Fredrica

    Wow! Du lyckas kanon med kort utan motiv, tycker jag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s