Vill du fika med mig?

Hej och hallåå!

Att sitta ute och fika hör verkligen sommaren till såå idag bjuder jag på fika i form av ett par häärliga kort där jag använt stämplar från Gummiapan

På det här kortet har jag gjort ett eget mönsterpapper med hjälp av stämpeln, Liten kaffekopp. Målade Princesstårta-motivet med Promarks och klippte ut. Stämplade dit texten, Vill du fika med mig?

På nästa kort har jag använt stämplarna, Fikasugen och en Stor kaffekopp.
Jag ville ha ett mönster på koppen så jag stämplade motivet på ett mönster- papper och klippte ut (ville egentligen ha ett blått snirkelmönster men jag har inga sådana mönsterpapper i min samling 😀 )

Jag är en te-drickare såå de här stämplarna föll mig verkligen i smaken 😀
Började med att kladda lite med distresserna, Antique Line och Tea Dye på en bit fotokarton och sen stämplade jag med Tepåse där jag blev nöjd med kladdet och klippte ut tepåse-delen. Stämplade upp motivet igen och färglade den lilla pap-biten + hjärtat med promarks och klippte ut dem med. Sen stämplade jag motivet på cardstocken till kortet och klistrade på de utklippta delarna på motivet samt stämplade dit texten, Te för tu – jag och du med Shabby Shutters (distress)

Blev såå inspirerad av stämpeln, Tepåse att jag var bara tvungen att göra ännu ett alster med den. Det blev en Tag att hänga på en påse med te som man kanske ger bort till någon. Än en gång har jag färglagt hjärtat på ett annat tryck med promarks och klippt ut det och klistrat fast på motivet som jag stämplade direkt på den  rutiga Tagen från Inkido.

♥ ♥ ♥

Ha det gött! Njut med måtta av sommaren alla fika-pauser 😉
Kraaam C

Annonser

4 kommentarer

Filed under GästDT, Kort

4 responses to “Vill du fika med mig?

 1. |Linda|

  Underbara!!

 2. Tjena tjejen!
  Det var inte igår. Hoppas allt är bra med dig! Ser att du bloggat en hel rad av underbara skapelser som jag har missat… har lite att ta igen tror jag 😉 Helläckra kort! Jag önskar jag kunde få till det så där snyggt med clean and simple…

  Kram/ Karin

 3. Men så underbara stämplar. Du har fått ihop korten så bra. Det översta kortet blev min favorit så ljuvligt. Du har fått ihop allt så bra på kortet .. KANON SNYGGT!!!!!!

  Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam Anneli

 4. Eva

  Hej hej……… en kaffe blir bra…… så härliga kort, du får till det så himla snyggt. Du är grym på detta.
  Önskar dig en skön vecka
  kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s