Mitt pysselrum är på G….

Tiingeliiing!!

Nuu blir det lugnt ett tag  här i min blogg för vi har startat upp projekt Pysselrum… igen 😀 . 
Färgen har ääntligen kommit på plats men det ska upp lister, köpas, m0nteras och flyttas in möbler och till sist men inte minst ska alla mina pysselsaker packas upp och fåå egna platser. Det ska bli sååå skönt när var sak har sin plats igen och alla mina saker hittat ut från div. flyttlådor och annat som jag har dem förvarade i väntan påå mitt pysselrum. (e såå hämmande för kreativiteten att veta att jag har material men inte VAR…!!! 😉 )

Idag ska ni få se hur det sett ut under resans gång….

För lite mer än ett år sen såg mitt pysselrum ut så här…

… ett avlastninsrum för flyttlådor mm. Här slängde vi in allt vi inte visste vart vi skulle ha det i väntan på att vi skulle komma på plats i vårt nya hus.

När vi städat ut rummet kom jag på hur dumt det var att först flytta in alla mina pysselsaker (som är rätt måånga) bara för att tömma rummet igen den dagen vi skulle sätta upp den nya väggen (som delar mitt rum och tv-rummet) och få upp en tapet samt måla såå jag lät rummet såå i väntan på att ork och tid skulle dyka upp (vilket det sällan gör i vår familj…hihiii 😀 )

I början på året fick vi så ett ryck. Maken smällde upp träskivor som skulle sitta bakom gipsen och sen blev det en lååång paus (igen) – till semestern i somras då vi fick oss nästa ryck och ….

…fick gipsen på plats + spackel.

Jag tog på mig uppdraget att dra bort den gamla tapeten vilket visade sig vara ett tufft jobb i 35 gradig värme (phuuu!!) för vattnet på tapeten hann torka innan klistret löstes upp men efter ett par dagar var tapeten nere och maken kunde spackla även här.

Slut spurten innan semestern tog slut var att få upp den nya vinyltapeten – ett jobb för maken då jag inte kan det där med tapeter (hihiiii 😀 ) Och sen var det dags för paus igen…luften gick liksom ur oss när vi gjort detta rycket.

I helgen målade maken väggarna i mitt rum…wow vilken färg säger jag bara 😀  Jag köpte den i somras i hopp om att orka göra det dåå men såå bidde det inte. Det är en blåågrön kulör (ska se ut som medelhavet – grekisk blåå) för jag vill ha ett rum som piggar upp mig när allt utanför är gråått och trist som det brukar bli när bladen trillat av och mörkret hänger kvar låångt in på dagen men om jag trivs i det här blåå får tiden utvisa…hihiii.

Ha det gött!!
Kraaam C

Annonser

6 kommentarer

Filed under Mitt pysselrum

6 responses to “Mitt pysselrum är på G….

 1. |Linda|

  åh vilken läcker färg!! Den hade jag gärna haft själv med. Du kommer nog att få ett jäkla snyggt rum!

  Måste vara himla härligt att kunna göra så mycket själv även om det tar tid.

 2. Wow wow wow så häftigt det blev med grekisk blåå färgen. Den kommer pigga upp dig när vintermökret kommer. Ska bli så spännade följa ditt rum se hur det blir när det blir klart. Ser fram imot se fler bilder på rummet. 🙂

  Kraaaaaaaaaaaaaam ANneli

 3. Va härliga kort du gör, va underbart med ett eget pyssel rum, hoppas att få ett med

 4. Hej!
  Vad fint!
  Jag gillar verkligen allt du gör. Dunderfina saker!!!

  Kram Camilla
  (anuya77)

 5. Åhhh wow vännen vilket rum det kommer att bli!! Älskar färgen… sååå duig!! 😀 Ska bli skojj å se det färdiga resultatet sedan… men li8ka skojj å se färgen du valt också!!

  Kraaaaaaaam

 6. Hej hej…. nu blir man verkligen sugen på att se fortsättningen. Färgen är DU, kanon läckert.
  Ha det gott
  Kram Eva

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s