Mera kort med Artic Sisterstämplar

Haj haj!!!

Idag bjuder jag bara på ”gammal” skåpmat inne i min blogg för jag tänker visa upp resten av korten jag gjorde med Artic Sister stämplarna och trååkig som jag är kopierar jag texten från ScrappTorgets blogg (bara för att spar mina hjärnceller lite…har ju redan skrivit den en gång 😉 )

Nästa mönsterpapper blev iform av en distressruta i färgerna Tumbled Glass och Shabby Shutters. Jag stämplade med stjärna från Babypaketet och något snirkligt från Rampaket 2 (se bild nedanför) med Broken China på rutan. Stämpelmotivet, en katt från Doodle Factory,  färglade jag med mina Copic pennor. Dekorerade motivet med lite glitterlim och satte dit två blommor från Prima E-line + en röd brad. På mönsterpappret som jag satte bakom distress-rutan stämplade jag med ramen,  som hör till stämpelnr 154. 

Till det här mönsterpappret började jag med att färga en liten bit albumsblad med Spun Suger. Stämplade med hjärtat ifrån stämpelsats 132 och texten min från Bokpaket. När mitt papper var klart stämplade jag med ramen från Rampaket 1 och klippte ut. Dekorerade kortet med ett prickigt band och röda blommor som jag satte ihop med en rosa Velvet brad. För att piffa till mönsterpappret satte jag dit några blingstenar. Texten är från Stämpelsats 132 ” Du är perfekt”.

Jag fick lite rosa cardstock över när jag gjorde mitt första rosa kort så jag gjorde ett litet bra-o-ha- kort med lite spillbitar. Stämplade med den lilla kringelekrok-saken ni ser överst på stämpelbilden ovanför d v s stämpelsats 132 med röd färg. Men när kortet var klart önskar jag att jag stämplat i svart i stället för då hade inramningen av blommorna varit mer tydlig. Dekorerade kortet med rosa blommor som fick limegröna minibrads i mitten (ja de är gröna men på fotot ser de gula ut) och för att fånga upp det gröna i bradsen knöt jag fast en bit limegrön organsaband. Satte två röda blingstenar i cirkeln på stämpelmotivet och skrev text med min äälskade dymo 😀

♥ ♥ ♥

Texten TUFF från stämpelsats 131, inspirerade mig att skapa nästa kort.

Plockade fram min tuffa kille från Tingtura Design som jag tyckte passade texten och färglade honom med mina copic + promarks pennor. När jag satt med min vita kortstomme och det svarta mönsterpapper med stjärnor kände jag att jag ville lägga fokus på texten på det här kortet. Jag hittade vita cardstock bokstäver i min samling men för att få lite mer effekt färglade jag vissa med min limegröna fluid chalk för att matcha både TUFF-texten som jag embossat med limefärgat pulver och killens gröna tröja. Även en metalic bradstjärna fick piffa till kortet lite så den satte jag över i:et.

(tyvärr vill inte kamerna fånga upp färgerna som är mycket grönare i verkligheten)

♥ ♥ ♥

Ha det gött!
Kraaam C

Annonser

1 kommentar

Filed under Kort, ScrappTorget

One response to “Mera kort med Artic Sisterstämplar

  1. |Linda|

    Tusen tack för dina ursöta kommentarer i min blogg! 🙂

    Korten är verkligen så härligt färglada! Jag kan inte riktigt bestämma mig för om det andra kortet eller det sista är min favorit av dem! Äh alla är lika fina!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s