Äääntligen!!

Ja äntligen ska det bli lite fart på bloggen igen – sköönt!
Jag har verkligen saknat mina stämplar och papper men som vanligt så här års har infektionerna avlöst varandra – antingen har barnen varit sjuka eller jag men nu ser det ut som jag ska hinna pyssla lite av de saker som fått ligga på hyllan och väntat.

I helgen har jag roat mig med att färglägga den här söta tjejen från The Greeting Farm x 3 och skapat 3 blommiga kort för vi kör tema Blommor den här veckan inne på ScrappTorget.

På det första motivet utmanade jag mig själv att färglägga i milda pasteltoner för att framhäva den romatiska känslan jag får av det här stämpelmotivet. Använde min blender penna för att få till mjuka övergångar mellan färg och det vita.

För att följa upp stilen valde jag och göra ett blått kort dekorerat med blåå blommor och ett turkost band. Tårtpapperna som jag fått av Yoli tyckte jag passade såå bra ihop med det här motivet såå det blev en röd tråd genom alla mina kort.

Nästa tjej färglade jag i en tuffare stil, i lila nyanser men när jag skulle göra ett kort med henne på insåg jag att jag inte hade ett enda lila mönsterpapper i min samling men jag hittade det här reapappret och ett matchande tårtpapper som gav kortet en tuff med ändå romatisk-stil.

Jag dekorerade kortet med tre rosa rosor och metallramen som jag fått av Helén (en teammedlem på ScrappTorget) Texten har jag skrivit på dymon.

Den här blommiga kortstommen, som jag fick av Anneli i julklapp var själva stommen till mitt tredje kort – jag hade den i tanken när jag färglade mitt tredje motiv i klara starka färger a la Cyllan-stil.

Jag dekorerade med blommor och blad och skrev texten med dymo. Och på det här kortet satte jag fast motivet med 3D-kuddar så att motviet kom upp en bit och inte försvann ibland blommorna (ler).

♥♥♥

Jag kan redan nu avslöja att jag håller på att skapa tre alster som ska visas inne på ScrappTorget i helgen (DT-jobb) men jag har även två privata projekt på G som jag ska göra snarast såå den här gången dröjer det inte lika läänge innan jag visar upp något nytt i min blogg.

Tills vi ”ses” igen får ni ha det såå gott!
Kraaaam C

 

 

Annonser

4 kommentarer

Filed under Kort, ScrappTorget

4 responses to “Äääntligen!!

 1. O va roligt att du har haft tid, ork och lust att pyssla lite igen. Vilka underbara kort! Verkligen fina. Och tjejen var ju för söt. Kram

 2. Inga Larsson

  Så härliga tjejer..verkligen helt i min stil och smak..vill också göra såna.
  Kram
  Inga

 3. |Linda|

  Vilka fina kort du har gjort! Väldigt fin färgläggning med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s