Ett nytt år – en ny blogg

Gott nytt år!

Jag tänkte inleda det nya året med att göra en del förändringar i mitt liv som man oftast gör såå här i början av det nya året….men jag hoppas att den här bloggen håller i sig längre än mina nyårslöften brukade göra (avger inte såna längre p g a deras ohålbarhet) hihiii. 😀
Jag kände att det var dags och göra något åt allt jag irriterar mig på i min gamla blogg såå nu ger jag Wordpress en chans fast jag  har lite sepertionsåångest (snyft snyft) nu när jag lämnar min gamla pysselbloggen som jag har hos Blogspot.

*****

Fick ni några pysselgrejor i juklapp??? Det fick jag och visst borde det klia i mina pysselfingrar när man får såå här mycket häärligt och lägga tassarna på men det blev nog lite för mycket av det goda innan jul för jag känner inte något riktigt suug att pyssla än…men jag hoppas på att kunna råda bot på det nästa vecka när vi har semester och  maken kan va ”barnvakt”…

Det här häärliga kort-kitet fick jag i julklapp av Anneli, när vi körde en julklapps-swap i ScrappTorgets team. Tycker själv att det ska bli spännande och se vad jag lyckas fåå till för kort av dessa härliga papper och den söta nalle-stämpeln.

Fick en oväntad juklapp av min vän Yoli. Kolla in de läckra ”tårtpapperna” i div. färger och stämplarna. De ser jag fram emot  ta fram och leka med…

Av mina barn fick jag den här plåtlådan (en första hjälpen låda från Apoteket) som jag ska förvara mina distress-dynor i. Såg att det skulle komma lite nya färger under våren såå det var nog bra att jag fick en STOOR låda för det lär nog bli ett par fler dynor är jag rädd för…hihiii.

Inut i lådan ligger det jag fick av maken i julklapp: två stämplar ifrån Tingtura och ett Ink-blending tool (precis som jag önskade mig… 😉 )

Skååål och god fortsättning på det nya året!!!

Annonser

6 kommentarer

Filed under Gott och Blandat

6 responses to “Ett nytt år – en ny blogg

 1. Hej!

  Vad fint det var här inne! Nu blir jag ju jättesugen att byta och göra om min blogg jag med!!

  Kram!

 2. Åhh hej vännen…
  såååå snygg din nya blogg blev!! Riktigt läcker alltså!! Mums…

  😀

  Kraaaaaaaaam

 3. Så fint du har gjort, det lutar nog åt att skaffa en ny blogg för mig också.
  Kram kram

 4. Hej vännen!
  Hittade hit, snyggt det var här då!
  Har lite datatrubbel. Vi har varit utan ström men kört med reservelverk. Vi brukar vara försiktiga med att använda elektronik men efter nästan 2 dygn så ledsnar man och vi använde våra laptopar, tyvärr pallade inte min laddare så nu är dator stendöd tills jag fått en ny laddare. 😦
  Så nu använder jag mannen i mitt livs minipc och det är lite jobbigt att redigera foton med den. Men ny laddare är beställd.
  Ha en riktig god fortsättning på det nya året och hoppas scraplusten kommer snart igen
  Kramiz

 5. Sååå underbart snygg din nya blogg blev!! Det är roligt börja om igen jag gjorde det förra året vid dena tiden. Ska bli kul se vad du hittar på med mitt lilla paket tycker också nallen är super söt.
  Ha en riktig god fortsättning på det nya året ska bli kul se vad du kommer skapa för något

  Kraaaam Anneli

 6. Sahara

  Kollar in här. Premiär!
  Ja, när ett nytt år startar är det mycket man vill förändra. Många saker som är sååå fel.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s